2007-ben szereztem meg a diplomámat a Debreceni Egyetem pszichológia és tanár szakán. Több mint 10 éve kiválasztási területen dolgozom, tanácsadói és nagyvállalati oldalon egyaránt megfordultam az elmúlt években. Több ezer interjú, és számos karrierút felépítése van a hátam mögött. 

Mivel számomra nagyon fontos, hogy folyamatosan képezzem magam, így 2012-ben megszereztem a szakpszichológusi diplomát, munka és szervezetpszichológia területen, emellett elvégeztem egy trénerképzést és pár évvel később egy coachképzést is.

Mindig is nagyon szerettem emberekkel foglalkozni, a karrierjüket, életútjukat segíteni, támogatni. A coaching folyamatok során sokat merítek eddigi szakmai tapasztalataimból, amelyek hatékonyan támogatják a beszélgetések sikeres kimenetét.

Gyakorló édesanyaként én is szembesültem számos olyan élethelyzettel, amivel nem mindig egyszerű megküzdeni. Ennek hatására egy kolléganőmmel közösen nemrég elinditottunk egy tréningsorozatot olyan pszichológia tartalmakkal megtöltve, ami kifejezetten az anyukák mindennapjait és életét segíti. Emellett workshopokat és egyéni konzultációkat is tartunk kifejezetten anyukák számára.

Úgy gondolom a coaching egy nagyon hatékony eszköz lehet ha valamilyen változást szeretnénk elérni, legyen ez a magánéletünkben vagy a munkákban. Te hozod a témát és a célt, amit szeretnél elérni, én pedig hozzásegítelek ahhoz, hogy elindulj a cél felé vezető úton és minél hatékonyabban el is érd azt. A konzultációk során igyekszem mindig könnyed és nyitott hangvételű légkört teremteni, hogy te is könnyebben tudj beszélni a téged foglalkoztató témáról. Eszköztáramban jól kombinálható, egyszerű, de hatékony gyakorlatok vannak, amelyek még inkább hozzásegítenek a folyamat sikerességéhez.

Végzettségeim:

  • 2002-2007: Pszichológus (MA), angol-magyar szakfordító – Debreceni Egyetem
  • 2009-2011: Tréner – Synalorg Kft. (Dr. Barlai Róbert)
  • 2010-2012: Munka-és szervezet szakpszichológus – Budapesti Műszaki Egyetem
  • 2019: Coach – Coach Képzés Pszichológusoknak az ICF követelményei szerint (E-coach – Németh Zita, MCC)

Szeretnék időpontot egyeztetni